Vanaf 2010 bestaat ons bedrijfje officieel. Maar lang voor die tijd waren we allebei al gek op fotograferen.

Bruiloften, natuur, straatbeelden, kortom alles wat je maar kunt bedenken is een mooi onderwerp voor een foto.

Lidy werkt fulltime als fotograaf voor ons bedrijf. Hans heeft een baan van 40 uur per week bij een andere werkgever.

Lidy heeft fotografie gestudeerd aan de fotovakschool nadat ze haar opleiding aan de PABO heeft afgemaakt. Een ideale combinatie voor het geven van fotografiecursussen en workshops. Zij verzorgt daarom de meeste fotoshoots, workshops en cursussen.

Hans heeft commerciële economie gestudeerd en is het technische brein binnen ons bedrijf. Vragen over fotoapparatuur, technische camerasnufjes en andere instellingen? Hans weet raad. Én hij is op bruiloften altijd als tweede fotograaf aanwezig. Super leuk om zoiets samen te doen.

We zijn allebei dol op reizen. Hans is voor zijn werk vaak als fotograaf op stap. Een enkele keer maken we zo’n reis samen. Andere culturen en mensen ontmoeten verrijkt je leven. Als je dan ook nog met je fotografie een steentje bij kan dragen aan een betere wereld, dan is dat altijd weer een punt om dankbaar voor te zijn.

Ieder jaar proberen we weer een vakantiebestemming te bedenken waar we nog niet eerder zijn geweest. Op ons lijstje staan onder andere nog Afrika, IJsland en New-Zeeland!

Lidy is fan van Terschelling. Ieder jaar moet ze er even geweest zijn. En iedere keer opnieuw zijn er toch weer mooie en unieke foto’s te maken op het schitterende Waddeneiland.

Al jarenlang is Zwolle ons thuis. De Peperbus, de IJssel en het park ‘Engels werk’, het voelt allemaal heel vertrouwt. Daarnaast biedt Zwolle prachtige locaties voor een fotoshoot! Al met al willen we hier nog lang niet weg.

In 2007 zijn we getrouwd. Een heerlijke zonnige dag met mooie herinneringen.

Wie weet tot snel op een fotoshoot!