Vanaf 2010 bestaat ons bedrijfje officieel. Maar lang voor die tijd waren we allebei al gek op fotograferen.

Bruiloften, natuur, straatbeelden, kortom alles wat je maar kunt bedenken is een mooi onderwerp voor een foto.

Lidy werkt fulltime als fotograaf voor ons bedrijf. Hans heeft een baan van 40 uur per week bij een andere werkgever.

Lidy heeft fotografie gestudeerd aan de fotovakschool nadat ze haar opleiding aan de PABO heeft afgemaakt. Een ideale combinatie voor het geven van fotografiecursussen en workshops. Zij verzorgt daarom de meeste fotoshoots, workshops en cursussen.

Hans heeft commerciële economie gestudeerd en is het technische brein binnen ons bedrijf. Vragen over fotoapparatuur, technische camerasnufjes en andere instellingen? Hans weet raad. Én hij is op bruiloften altijd als tweede fotograaf aanwezig. Het is leuk om zoiets samen te doen.

We zijn allebei geïnteresseerd in andere culturen en gebruiken. Ontmoetingen met mensen in verschillende delen van de wereld en in heel wisselende leefomstandigheden verrijken je leven. Als je dan ook nog met je fotografie aandacht kan geven aan verhalen die onbelicht zijn gebleven dan is dat voor ons altijd weer een punt om dankbaar voor te zijn.

Ieder jaar proberen we een reisbestemming te bedenken naar een land waar we nog niet eerder zijn geweest. Georgië, IJsland en Schotland staan nog op ons lijstje.

Lidy is fan van Terschelling. Ieder jaar moet ze er even geweest zijn. En iedere keer opnieuw zijn er toch weer mooie en unieke foto’s te maken op het schitterende Waddeneiland.

Al jarenlang is Zwolle ons thuis. De Peperbus, de IJssel en het park ‘Engelse werk’, het voelt allemaal heel vertrouwd. Daarnaast biedt Zwolle prachtige locaties voor een fotoshoot! Al met al willen we hier nog lang niet weg.

In 2007 zijn we getrouwd. Een heerlijke zonnige dag met mooie herinneringen.

Wie weet tot snel op een fotoshoot!