De code en het wachtwoord vind je op het inlogkaartje. En dan… is het tijd om de foto’s te bestellen!

Voor ouders van Aquamarijn: de muizen- en konijnengroep code H95MMY werkt niet. U krijgt van school een nieuwe code.

Als je een foto selecteert kun je kiezen voor ‘bestel uw producten’. Standaard kom je dan terecht bij een voordeelset van de foto die je gekozen hebt. Dit kan je naar eigen wens aanpassen. Als je naar beneden scrollt kun je ook nog kiezen voor diverse losse foto producten.

Klik op ’toevoegen aan winkelwagen’ om het product daadwerkelijk te bestellen. U betaald geen order-/verzendkosten bij een bestelbedrag van minimaal 35 euro.
In alle voorbeelden op het scherm staat een watermerkje in de foto. Dat watermerk wordt natuurlijk niet afgedrukt op de uiteindelijke foto.

Hebt u een vraag over een bepaalde foto, of wilt u graag iets laten aanpassen, stuur mij dan bericht vóórdat u een bestelling plaatst. U kunt mij via de contactpagina op deze website een bericht sturen.
Ik check alle foto’s op rare afwijkingen of kleurverschillen, maar soms zie ik ook wel eens iets over het hoofd. Het is echt geen probleem om in zo’n geval eerst even contact te zoeken met mij voordat u de foto’s besteld, want mogelijk kan er iets aan gedaan worden!

De bestelling, het afdrukken en de afwikkeling gebeurt allemaal door het platform ‘Oypo’. Kijk je vol verwachting uit naar je bestelde foto’s, houd dan post van Oypo in de gaten!
Bij een bestelling van € 35 of meer nemen wij de verzendkosten voor onze rekening