Op deze bruiloft heb ik mij verheugd. Remco en Femmy hebben als trouwauto namelijk gekozen voor een mooi, blauw Volkswagenbusje! Voor een bruidsfotograaf is dat de kers op de taart.

Femmy was al helemaal klaar toen we het geronk van het busje al in de verte al konden horen.

Onder het toeziend oog van de familie stapte Remco, in zijn mooie blauwe pak, uit het busje om Femmy te ontmoeten.

 

Al gauw is het tijd voor het ja-woord. Op het prachtige Huis Kernhem in Ede beloven Remco en Femmy elkaar eeuwige trouw.

Het eerste officiële moment zit erop en ontspannen rijden alle gasten mee naar het ouderlijk huis van Femmy waar we samen een broodje eten en gelijk een paar groepsfoto’s maken in de tuin.

 

En dan is het tijd voor de bruidsreportage foto’s. In de buurt van Terschuur vinden we een mooie bomenlaan. Nadat we daar de foto’s hebben gemaakt met de bus, gaan we naar de locatie waar Remco & Femmy hun eerste dat hebben gehad: het Oude ambachten & speelgoed museum.

Het museum herbergt een complete verzameling van allerlei oude spulletjes, oude gereedschappen en speelgoed dat je terug doet verlangen naar vroeger.

Op deze lokatie viert het bruidspaar ook het feest en nuttigen ze een gezamenlijk diner.

 

’s Avonds ontvangen ze de zegen tijdens een kerkdienst in de Morgenster in Ede. Een mooie afsluiting van een geslaagde dag.