Een bruiloft is een dag met veel hoogtepunten en mooie momenten. Fotograferen is onze passie en we komen dan ook graag deze momenten op jullie bruiloft vastleggen met onze camera.

We lopen als fotograaf heel wat kilometers op zo’n dag en om van al de speciale momenten op de dag een goede foto te kunnen maken manoeuvreren we ons regelmatig in onmogelijke posities. Dat levert weleens hilariteit op tijdens het maken van de reportage.
We proberen overal tegelijkertijd te zijn om mooie foto’s te maken, maar we zorgen er wel voor dat we dat zo onopvallend mogelijk doen. Als het bruidspaar aan het eind van de dag zegt dat we er op de juiste momenten waren, maar dat ze verder niet door hebben gehad dat wij rondliepen, dan is ons doel geslaagd.

Hans en ik zijn goed op elkaar ingespeeld en omdat we met z’n tweeën fotograferen is de reportage een prachtige samenstelling van unieke foto’s vanuit verschillende perspectieven.
Hans heeft oog voor de details, het totaal overzicht en de aankleding van de locaties. Hij maakt prachtige foto’s van de omgeving en weet onopvallend dat ene speciale moment vast te leggen.
Zelf vind ik het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Foto’s die in een ontspannen sfeer gemaakt worden zijn persoonlijk en mooi. Ik vind het leuk om samen met jullie juist die foto’s te maken waar je altijd al van droomde en waar de liefde vanaf spat!

Je kunt ons omschrijven als twee professionele fotografen, met oog voor detail en emotie.
Kortom, onze foto’s zijn kleurrijk en fris. Wij houden van foto’s waarop je kan zien dat jullie genieten van jullie dag.

Om een mooie reportage voor jullie te kunnen maken, willen we jullie graag een keer ontmoeten vóór de bruiloft. We kunnen dan kennis met elkaar maken en overleggen wat jullie specifieke wensen zijn.

Hieronder vindt je een overzicht van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Het is een richtlijn voor de investering die jullie doen. In overleg zullen we een persoonlijke offerte op maat maken.


Algemene informatie

  • Bij een fotoshoot worden altijd meerdere foto’s gemaakt. Deze foto’s worden in een lage resolutie beschikbaar gesteld. Zo kan je zelf kiezen welke foto’s je uiteindelijk in hoge resolutie wilt ontvangen.
  • Het is altijd mogelijk om tegen betaling meerdere foto’s in hoge resolutie te ontvangen dan het afgesproken aantal.
  • De gekozen foto’s worden in hoge resolutie geleverd op een mooie DVD.
  • Met de hoge resolutiebestanden kan je zelf bepalen hoe en waar je de foto’s wilt laten afdrukken. De fotograaf levert geen afdrukken, tenzij anders is afgesproken.
  • Binnen maximaal 14 dagen na de fotoshoot worden de lage resolutiebestanden beschikbaar gesteld.
  • De fotograaf maakt vrij gebruik van de gemaakte foto’s voor een (online) portfolio, expositie of publicatie. Wil je hier inspraak in hebben dan kan je dat in een reactie per email aangeven.
  • Voor al het beeldmateriaal dat wordt gemaakt tijdens de fotoshoot gelden de algemene voorwaarden Fotografen Federatie zoals vermeld in het document van de Fotografen Federatie.