Het is zo leuk om mooie foto’s te hebben van je zwangerschap.

Zodra je baby’tje geboren is ben je vaak weer snel vergeten hoe het ook alweer was om zwanger te zijn. Heerlijk om dan even door die foto’s heen te kunnen bladeren van voor de geboorte!

Trek van te voren niet al te strakke kleren aan om strepen en striemen in je huid te voorkomen. Dat geldt zowel voor een strakke broekband als voor sokken. Want foto’s met een blote buik en blote voeten zijn vaak erg leuk.

Je kan zelf bepalen waar de foto’s gemaakt worden. Thuis, in een park of op een andere voor jou aantrekkelijke locatie.

En dan… Je baby’tje is geboren. Wat een bijzondere tijd! En wat groeit je kindje snel. Veel moeders zullen bevestigen dat het echte babygevoel maar een paar maanden duurt. Wil je graag foto’s van je baby’tje met donshaartjes en al? Plan dan een fotoshoot in de eerste drie maanden na de geboorte.

Een babyfotoshoot plannen we op een dagdeel en niet per uur. We zijn namelijk veel meer tijd kwijt met de voorbereiding van een foto. Belangrijk is dat je kindje zich prettig voelen. Ook als het huilt of wil drinken, is daar tussendoor gewoon de tijd voor.
Ik kom graag bij jou thuis om de foto’s te maken. Een fijne vertrouwde omgeving.
Zorg dat de ruimte alvast lekker warm is, zodat je kindje het tijdens het fotograferen niet koud heeft.


Algemene informatie

  • Bij een fotoshoot worden altijd meerdere foto’s gemaakt. Deze foto’s worden in een lage resolutie beschikbaar gesteld. Zo kan je zelf kiezen welke foto’s je uiteindelijk in hoge resolutie wilt ontvangen.
  • Het is altijd mogelijk om tegen betaling meerdere foto’s in hoge resolutie te ontvangen dan het afgesproken aantal.
  • De gekozen foto’s worden in hoge resolutie geleverd op een mooie DVD.
  • Met de hoge resolutiebestanden kan je zelf bepalen hoe en waar je de foto’s wilt laten afdrukken. De fotograaf levert geen afdrukken, tenzij anders is afgesproken.
  • Binnen maximaal 14 dagen na de fotoshoot worden de lage resolutiebestanden beschikbaar gesteld.
  • De fotograaf maakt vrij gebruik van de gemaakte foto’s voor een (online) portfolio, expositie of publicatie. Wil je hier inspraak in hebben dan kan je dat in een reactie per email aangeven.
  • Voor al het beeldmateriaal dat wordt gemaakt tijdens de fotoshoot gelden de algemene voorwaarden Fotografen Federatie zoals vermeld in het document van de Fotografen Federatie.